Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Qatar

Onroerend goed te koop in Qatar

Qatar is een land op het Arabische schiereiland waarvan het grondgebied bestaat uit dorre woestijn en een lange kustlijn van stranden en duinen aan de Perzische Golf. Aan de kust ligt ook de hoofdstad Doha, bekend om zijn futuristische wolkenkrabbers en avant-gardistische architectuur geïnspireerd op de oude islamitische traditie. Qatar grenst in het zuiden aan Saoedi-Arabië en wordt verder omringd door de Perzische Golf. De onroerendgoedmarkt in Qatar is pas onlangs opengegaan voor niet-Qatar. Buitenlanders mogen in Qatar onroerend goed te koop kopen in slechts enkele aangewezen ontwikkelingen.

Een van de voordelen van het kopen van onroerend goed te koop in Qatar is dat eigenaren onder bepaalde voorwaarden automatisch recht hebben op een verblijfsvisum voor zichzelf en hun naaste familie.

Ondanks de moeilijke geopolitieke situatie blijft het land zich richten op het realiseren van nieuwe en constant verbeterende vastgoedaanbiedingen. Dit wordt ondersteund door vastgoedontwikkelingen die gepland zijn om de FIFA Wereldbeker 2022 te organiseren.

De vastgoedmarkt heeft het afgelopen jaar veel veranderingen ondergaan en hoewel het aandeel nog steeds gelanceerd wordt, is er een aanzienlijke neerwaartse druk op de prijzen als gevolg van het economische klimaat en het verdere vastgoedaanbod. Verhuurders en eigenaren reageren op deze dynamiek om de beste prijs te garanderen, terwijl ze verschillen van andere vergelijkbare onroerendgoedaanbiedingen door maandenlang gratis verhuur en gratis energierekeningen aan te bieden.

Investeerders in onroerend goed te koop in Qatar hebben kunnen profiteren van langetermijnwinst, terwijl anderen nu de gelegenheid aangrijpen om op zoek te gaan naar hun volgende huis naarmate het onroerend goed toegankelijker wordt.

Huizen verbeteren, verhuizen naar meer gewilde gebieden en zelfs voor het eerst onroerend goed betreden, wordt voor veel mensen realiteit. Dit betekent dat, hoewel provisies een lagere geldwaarde kunnen hebben, het transactievolume sterk blijft met het potentieel voor verdere groei.

Een nieuw wetsvoorstel voor buitenlands onroerend goed zal naar verwachting de verkoop van woningen en commercieel onroerend goed in Qatar doen toenemen, evenals de buitenlandse directe investeringen doen toenemen, en een ander domino-effect zou een toename kunnen zijn van buitenlandse activa die regionale bases in Qatar vestigen.

Voor degenen die op zoek zijn naar een onroerend goed te koop in Qatar, centraal gelegen in meer dan één gemeenschap, in plaats van een nieuwbouwproject in de stijl van een grote stad, biedt Mushireb de perfecte combinatie.

Lusail en Msheireb zijn goede voorbeelden van nieuwe en aantrekkelijke gebieden voor klanten in Qatar. De belangstelling voor deze gebieden en in andere opkomende buurten, zoals Al Sakhama en Umm Salal, heeft de belangstelling van de consument gestaag zien toenemen.

De meest populaire gebieden zijn nog steeds The Pearl, Al Sadd en West Bay voor de appartementen, en Al Waab en Abu Hamour voor de villa's. Wat de afzetmarkt betreft, blijft The Pearl bovenaan de lijst staan, samen met West Bay en West Bay Lagoon.

  •  
    Qatar: gids en redenen om in de baksteen te investeren

    Qatar: gids en redenen om in de baksteen te investeren   Als je over Qatar hoort, kun je je onmiddellijk een prachtig en buitengewoon rijk land voorstellen vanuit alle gezichtspunten. Perfecte verbinding tussen moderniteit en traditie, glitz en overdaad, samen met een minimale en unieke sti ...

Kaart, prijsontwikkeling en statistieken

Related panden

Cod. 38474

Verkoop Andere (Commercieel), Qatar, Ad Dawhah, Ad Dawhah, vilnius

150,000.00EUR
Verkoop
Andere (Commercieel)

6500 m²
Verkoopprojectidee, bouwschip - voor UAE, Qatar. (INVESTORS / kopers) l
Cod. 13402

Verkoop 3 Slaapkamers, Qatar, Al Ghuwariyah, The Pearl Island, The Pearl Island

871,437.36EUR
Verkoop
3 Slaapkamers

130 m²
Meer details zullen worden verstrekt op Serious Request.
UNAVAILABLE
Kaart, prijsontwikkeling en statistieken
 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB